Door Leo Sparreboom op 6 januari 2016

beëindigen raadslidmaatschap Leo Sparreboom

 

Na bijna zes jaar lid te zijn geweest van de gemeenteraad wil ik u laten weten dat ik in goed overleg met mijn fractiegenoot en het bestuur van mijn partij, mijn raadslidmaatschap zal beëindigen tijdens de raadsvergadering van 4 februari.

Ik prijs mijzelf gelukkig dat ik word opgevolgd door Janny Volmer. Janny heeft zich in de afgelopen jaren actief ingezet voor de fractie als fractieondersteuner en als woordvoerder bij rondetafelgesprekken. Tevens was zij de afgelopen tijd voorzitter van de PvdA in Delfzijl.

Janny Volmer is zeer betrokken bij Delfzijl en haar inwoners. Als voormalig coördinerend wijkverpleegkundige en actief vrijwilliger van de Molenberg kent zij veel mensen en kennen veel mensen Janny.
Janny is sinds kort gepensioneerd en heeft in de afgelopen periode ook een aantal van haar vrijwilligerstaken afgebouwd. Daarmee heeft zij tijd om het raadswerk goed te kunnen doen.

Voor mij is de factor tijd de reden om na zes jaar te stoppen met het raadswerk. Mijn werkzaamheden voor VNN vragen zoveel dat het mij onvoldoende lukt om op de manier die ik goed vind raadslid te zijn en er daarnaast ook nog een enigszins normaal familieleven op na te houden.

Ik kijk met veel genoegen terug op de samenwerking binnen de raad van Delfzijl en ben er trots op dat ik deel heb mogen uitmaken van het bestuur van Delfzijl in een tijd dat er belangrijke en constructieve beslissingen zijn genomen.

Graag neem ik in de raadsvergadering van 4-2 afscheid van u en ben ik graag aanwezig bij de benoeming van Janny Volmer tot raadslid en lid van de PvdA-fractie.

Met vriendelijke groet,

Leo Sparreboom

Fractievoorzitter PvdA

Leo Sparreboom

Leo Sparreboom

1. Wie is Leo Sparreboom? Ik ben geboren in 1957 in Doetinchem als vierde kind van een gezin van vijf. Ik groeide op in Arnhem. Thuis werd altijd veel gediscussieerd over politiek en over wat er in de wereld gebeurde. Mijn vader was actief in de ARP. Het kabinet Den Uyl had veel steun in

Meer over Leo Sparreboom